Despre noi

De ce la pensiunea Stânca Dunării?

Dacă te-ai săturat de aglomeraţia din oraş şi dacă te-ai săturat de terasele dintre blocuri, noi suntem alegerea perfectă pentru petrecerea timpului liber. Locaţia noastră este una cu adevărat specială, situată pe malul Dunării, departe de agitaţia urbană.

Pensiunea Stânca Dunării*** este situată la intrarea în Delta Dunării, pe malul drept al braţului Sf. Gheorghe, la numai 12 km. de municipiul Tulcea, în localitatea Nufăru. Accesul se face atât pe cale apei, cât şi pe şosea, localitatea fiind străbătută de DJ222C, şoseaua Tulcea-Murighiol. (vezi harta)

Vă punem la dispoziţie 8 spaţii de cazare (16 locuri), dotate cu băi moderne, aer condiţionat, TV cu recepţie prin satelit, toate acestea strălucind de curăţenie. Nici copiii nu sunt uitaţi, de aceea vă oferim un loc de joacă care să îi ţină ocupaţi, în timp ce savuraţi un vin bun pe terasă.

Tot la Stânca Dunării*** găsiţi un restaurant cu 40 de locuri unde se pot servi tradiţionalele bucate pescăreşti.În timp ce serviţi masa, vă puteţi delecta privind pe fereastră către bătrânul fluviu ce curge molcom către Marea Neagră, oferindu-vă linişte şi relaxare. De asemenea, pensiunea oferă şi o terasă exterioară cu 40 locuri şi poate fi locul ideal pentru organizarea de evenimente private.

Construcţia pensiunii Stânca Dunării*** impresionează prin amplasarea ei, prin îmbinarea stilurilor sobru cu modern, lăsând o impresie de neuitat, atât prin amplasamentul într-un cadru feeric, cât si prin designul foarte simplu, dar de efect.

Nu trebuie decât să vă lăsaţi toate problemele acasă şi să veniţi să vă simţiţi bine. Nu uitaţi să zâmbiţi şi să vă bucuraţi de natură!

Pe lângă o cazare în Delta Dunării, vă oferim plimbări de descoperire a Deltei, plimbări la mare (la Sfântu Gheorghe), pentru că dispunem de o ambarcaţiune de tip CORSAR 700, care vă oferă stabilitate şi siguranţă. De asemenea, pentru cei care dispun de ambarcaţiune proprie, avem rampă de lansare la apă, ponton de acostare a navelor de agrement.

 

Pentru orice informație sau detalii nu ezitați să ne contactați:
telefon mobil: 0761 462364
telfon fix: 0240 549129
e-mail: info@stanca-dunarii.ro (sau) stancadunarii@yahoo.com

Inapoi sus